Fitness, I samarbete med GYMSHARK, Fitness

Nothing beats that feeling !!!

Nedre delen av inlägget är i samarbete med gymgrossisten

Man kommer in på gymmet, man pluggar in lurarna och allt bara sitter. Kroppen är med en, psyket är med en och kontakten finns där. INGET slår den känslan. Vi andas, tränar och tar i. Det finns en passion och glöd. En kärlek för det man gör... och det bästa av allt; Man gör det för sin egen skull. INGET slår det känslan.

Jag satt nyss hos Julia Fredriksson och fick mina nya fina naglar. Med mig till salongen hade jag en färdigpackad väska med diverse nödvändiga tillbehör... redo för gym så fort tillfället gavs ;) Det är lite så jag måste jobba för att få ihop det. Ibland måste man bara inse att livet sker på språng och för att underlätta för sig själv kan förberedelser verkligen vara den sista puzzelbit som behövs. För mig är det så i alla fall.

Vad hittar man i dagens träningsväska då tro? Jo lite gott och blandat skulle jag säga. Först och främst finns det nocco (standard om man ska orka träna senare, lite koffein piggar ju upp) Sedan har jag min egenblandande "PWO" om man nu vill kalla det så, som jag dricker innan gymmet. Idag innebar det att jag var den jobbiga personen på vagnen med stor träningsväska och som surplade på BCAA med doft av ferraribilar (favo) + Citrulline malate som ger pump. Man får bara älska oss tränngsmänniskor som bökar och har sig. Jag försöker dock mitt bästa för att vara smidig ;) Givetvis fanns det även träningskläder i väskan (hade vanliga kläder på salongen faktiskt haha) och även min traditionella matlåda med havregrynsgröt som jag intar direkt efter passet!

Planerna var - och blev - ett benpass nu ikväll! Ett maskinbaserat pass på grund av mycket folk och upptagna stänger. Upplägget för benpasset var högre repsantal och något längre vikter. Baksida lår dödar mig fortfarande från förra benpasset. Jag körde 15 -20 reps x 4 set på alla övningar idag.

Körde följande övningar:
* 15 reps per ben x 4 set liggande kickbacks i maskin
* 20 reps per ben x 4 set stående kickbacks i maskin
* 15 reps x 4 set leg extensions (framsida lår)
* 20 reps x 4 set liggande bakre lårcurl
* 15 reps x 4 set stela marklyft med hantlar (lätt vikt för hade stramande baksidor alltså)

Känner mig nöjd och glad över denna aktiva och händelserika dag :D

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Åh vart finns maskinen för stående kickbacks på Almedal? Tränade där senast idag men hittade endast den där man ligger ner! Kram
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Den finns borta vid benpressen 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229