Nostalgisk morgon

Godmorgon världens bästa och välkommen till en helt ny vecka!

Visst är det något speciellt med en "ny start" och chans att göra saker rätt som erbjuds varje måndag. Det känns lite som nyårsafton fast i miniatyr, eller det är i alla fall så jag väljer att se det. Oavsett veckan innan så brukar det finnas små justeringar och lärdomar jag vill ta med mig in i den nya veckan. Det kan handla om min kost, det kan handla om mina träningspass, cardio-rutiner, prestation i skolan, förberedelser och studier eller hur jag beter mig mot min sambo. "Gör om gör rätt"-tänk FAST utan att skuldbelägga sig från tidigare vecka.

I morse satte jag klockan lite extra tidigt för att i lugn och ro, helt stressat hinna vakna upp och njuta av en morgonpromenad utomhus i friska luften. Detta är något jag tar med mig in i den nya veckan - hur bra man faktiskt mår av att träna på morgonen.

Jag pluggade in lurarna, lyssnade på radio och promenerade i sköna 45 minuter utomhus. HÄRLIGT! Det luktade tidig höst med en kallare luft men strålande sol kombinerat. Direkt kastades jag tillbaka till barndomen när man promenerade till skolan vid denna tiden och skulle träffa sina kompisar. Det var verkligen mysigt att gå och drömma sig tillbaka till lilla Alingsås, den vägen (som då kändes så lång) till skolan man gick varje dag och friheten. Jag fick samma frihetskänslor nu på morgonen eftersom jag varken hade krav på mig att köra cardio eller tidspress att gå extra fort.

- otroligt skönt och helt ovärdeligt!

​Så med en EAA-shake i handen var det njutning på högsta nivå innan en dag på universitetet väntar :) Jag vill verkligen minska riskerna att förlora muskelmassa nu in i det sista innan tävlingen varav jag är extra noga med att alltid dricka byggstenar vid aktivitet. Fler pikar i proteinsyntesen över en dag tycks även påvisa gynnsamma resultat i bibehållande och muskeluppbyggande. Tur att EAA är lika lättdrucket som saft och betydligt mindre kcal än proteinpulver. De ligger väl mellan 30-50 kcal per skopa skulle jag tro. 

Hitta ALLA EAA som finns hos gymgrossisten HÄR för att läsa mer om dem. STORT TIPS!

Nu blir det till att göra mig i ordning för en ny vecka i skolan, nya matlådor och nya goda rutiner. Varje måndag är en dag att göra om - göra rätt, vad det än må vara. Se tillfället och låt dig motiveras av det... som en liten nyårsafton :D 

KRAMIS OCH PEPP TILL ER ALLA! 

Gillar

Kommentarer

Lina
Lina,
Grym inspiration är du, som alltid!
Har en fråga till dig. Hur gör du med hårrutiner? Jag tränar/är aktiv varje dag, blir svettig = håret blir smutsigt. Tycker ditt hår alltid ser så himla fräscht ut! Har du några tips?

Massor av kramar!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack Lina 😃 Jag använder torrschampo faktiskt för förstår precis vad du menar... man kan inte duscha allt för ofta 😉 kram nouw.com/fitnessjulia
M
M,
Äter du nån fettförbrännare och vad tycker du om dem rent generellt? Skulle inte du kunna göra ett inlägg om "what I eat in a day" med bilder på allt du äter under en dag?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Nej det gör jag inte och rekommenderar dem inte 😊 Ett sånt inlägg får vi se om jag vill göra. nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229