Dietist, tänkvärt

Nödvändig vilodag

Alltså i går... Väskan packad, träningskläder på, faktiskt ganska bra hårdag (brukar bli pepp om jag känner mig fin) och förberedda matlådor. Igår spelade detta ändå ingen roll. Jag gled omkring i en oas av trötthet, smyggäspade lite på rasterna och somnade givetvis stenhårt på bussen hem. Oftast brukar jag vilja vila på onsdagar, mitten av veckan känns strategisk. Men det fanns verkligen ingenting jag hellre ville än att vila igår. Jag tror det kan bero på sömnbrist från helgens utgång samt den högre arbetsbelastningen som faktiskt infinner sig på måndagar och tisdagar. Både jag som ansvarig för nutritionen och all annan personal på avdelningar vill att man skall göra checkups efter helgen. Utvärdera läget och se vad som hänt. (Logiskt!)

Det kan mycket väl vara en kombo av båda dessa faktorer och det resulterade i en akut insatt vilodag. Jag lyssnade på kroppen och åkte hem.

Det bästa med gårdagens beslut om vilodag är att jag känner mig redo för gym idag istället. Har ben på schemat och planerar definitivt att genomföra det. Idag vill jag. Idag har jag mer att ge! :D

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Iband finns det inger bättre än att faktiskt ge sig själv den där vilodagen!nouw.com/fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229