Fest

Night out in Uppsala

Godmorgon!
Hälsningar från Uppsala och en mysig morgon med familjen, faktiskt just nu belägen i min systers dubbelsäng, sippandes på en god nocco päron. Jag njuter verkligen av att vara här. Uppsala är en oerhört vacker stad och solen skiner dagarna till ära. Nästan så man blir sugen på att flytta hit.

Som jag nämnde är vi i Uppsala för att spendera den sista tiden med Lisa innan hon flyger vidare till Nya Zeeland. Gårdagen tillsammans med Lisa och pappa var magisk på alla sätt, kvalitetstid av rang, och jag tänkte dela med mig lite av den här.

Vi anlände till Uppsala med bilen ca halv sex och började kvällen i Lisas lägenhet med lite tilltugg, vin till den som ville och bra snack. Som vanligt har vi massor att catcha up och tiden flyger iväg.

Vid halv åtta-tiden hade vi bokat bord på den grekiska restaurangen tzatziki nere vid ån. Restaurangen är verkligen mysig och rekommenderas till er som ska besöka staden och är sugna på något ganska prisvärt. Ingen finkrog direkt utan spartanskt men hemtrevligt!

Till förrätt tog vi greksallad och vinbladsdolmar.

Huvudrätten bestod av kycklingspett med tzatziki, färska grönsaker och potatisklyftor för pappa och Lisa.

Jag valde ugnsbakad aubergine med brynt lök, vitlök, tomat, soltorkad tomat, feta ost, tsatsiki, färska grönsaker och klyftpotatis. Smarrigt!

Vi satt länge på restaurangen och bara njöt av varandras sällskap. Kvällen avslutades sedan med en mysig promenad genom staden.

  • Fest
  • 1 034 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229