livsstil

Nervositet och novis av lägenhetsförsäljning

Är det normalt att vandra omkring och vara nervös? Jag känner att från sekunden jag vaknar snurrar huvudet igår för många olika saker vilket givetvis kan vara lite uttröttande... meeen just nu är livet händelserikt.

Vi har inte varit med om en lägenhetsförsäljning tidigare utan enbart haft hyresrätt. Planen är att annonsen, som nu ligger ute - se tidigare inlägg, ska finnas tillgänglig ca 10 dagar innan visning. Är ni taggade på att komma hit är det Mölndalsvägen 87 H på måndag 23/9!

Har ni några tips att ge mig inför detta? Är dönervös att sälja vår pärla, för älskar detta hem som har allt både stilrent, modernt, högteknologiskt och bekvämt MEN jag vill ju bo i Alingsås :)


Åååå nervositeten

Säljaren berättar:

”Det är lätt att trivas i denna lägenhet, som ger en lyxig, bekväm och trygg känsla. När lägenhetsdörren stängs blir det tyst och lugnt, ett avskilt hem nära centrum. De goda förvaringsmöjligheterna gör hemmet lättstädat och ordnat.

Förrådet på samma våningsplan är otroligt lättillgängligt och bra för bland annat förvaring av kläder och skor som inte används för årstiden. Även walk-in garderoben rymmer mycket och fungerar bra som dressing room när man väljer kläder. Tips i höst och vinter är att dimmra ner ljuset på badrummet, tända levande ljus och spela musik i de inbyggda, trådlösa högtalarna.

Området södra centrum ligger oss varmt om hjärtat, där närheten till matbutiker och affärer underlättar vardagen. På markplan finner man franska bakverk och nybakat bröd till frukost, restauranger, skönhetssalong, postombud m.fl. Lägenheten är belägen mellan Korsvägens tempo med bra förbindelser och det nyrenoverade Mölndals centrum som erbjuder mer lugn och numera även bra shopping.

Tycker man om en aktiv livsstil finns närliggande gym, som Nordic Wellness, både i Krokslätt och i Mölndals galleria. Safjällets naturreservat och el-ljusspår nås enkelt till fots eller cykel upp förbi Krokslättsskolan. Ett område nära hemmet utmärkt för sköna promenader.

Lägenheten på Mölndalsvägen är ett hem att trivas i. Välkommen hit och upplev!”


Texten finns publicerad från oss i annonsen :)

  • livsstil
  • 2 147 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229