När Niro är på besök...

INNEHÅLLER ADLINKS FRÅN GYMGROSSISTEN

Man ser direkt vem som stannar över i natt, det är egentligen bara att kika in i köket för att förstå att det är en stor, muskulös, hungrig och noggrann Björn som förbereder mat ;)

Efter träningspasset med Niro så stannade han över här i natt innan han åker vidare mot Oslo för att hjälpa sina norska klienter i helgen. Det är tävling både i Oslo och Finland nu i helgen faktiskt :)

Jag brukade tycka att JAG var duktig på foodprep... Men detta är något helt annat ;) Äta bra - träna bra - växa bra

Det luktar gott i hela vårt trapphus och i vår lägenhet, och helt ärligt är det lite mysigt ;) Han förrgår ju faktiskt med gott exempel för sina klienter!


* Förresten på tal om att äta och dricka gott: Just nu är det kampanjer hos Gymgrossisten och genom att handla från just mina länkar stöttar ni mig i det jag gör -Så är ni sugna på något nytt skulle jag uppskatta om det gick genom mina kanaler :)

Just nu är det tillexempel erbjudande på mängder av goda träningsdrycker, upp till hela 30% (tillexempel nocco som jag älskar)

LÄNK till 30 % rabatt dricker

Dessutom är det HELA 50 % rabatt på både vanliga och low-sugar Goodlife via länken HÄR ! Vill definitivt testa de nya smakerna som har kommit... efter tävlingen är de mina, ni får njuta åt mig så länge ;) 

Gillar

Kommentarer

Maja
Maja,
Hej Julia!
Älskar din blogg!! Blir så inspirerad av dig att jag också vill tävla i fitness någon gång! Skulle du vilja skriva ett inlägg om hur du började? Hade varit kul att läsa!
Undrar även om du skulle vilja ge tips på ett riktigt bra rumppass med de bästa övningarna 😊
Kramar
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Maja! Kul att höra 😃 jag har faktiskt redan skrivit ett inägg om detta, vänligen se: http://nouw.com/fitnessjulia/fitnessjulia-viktresa-hur-jag-sag-ut-for-25396123

kram
nouw.com/fitnessjulia
Maja
Maja,
Oh det var riktigt intressant att läsa Julia, tack! 😊 Undrar om du själv vill coacha någon gång i framtiden? Då vill jag gärna boka dig! 😉
Läste din kommentar om att du saknar kvarg, bönor och linser, undrar varför du undviker dem när de innehåller mycket proteiner (Samt vitaminer/mineraler/fibrer i bönor och linser)?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Kul att du tyckte det 😊 Jag undviker det nu dessa sista veckor när niro coachar mig eftersom de ej finns så hans schema - det är hela anledningen. Under min diet och min livsstil är det vardagsmat och äter ofta vegetariskt 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229