När man vill bevara julkänslan lite till

Hur låter min lördag-morgon tycker ni?

--> Först sovmorgon, följt av ett mysigt telefonsamtal med min mamma medan jag vaknade till liv och drack Nocco Päron . Därefter snörade jag på mig löparskorna och bytte outfit till träningskläder. Brände av en halvtimmes cardiopass på Nordic Wellness krokslätt innan jag njöt av en lååång dusch. Nu sitter jag skönt placerad vid köksbordet, läser originalartiklar om BCAA:s eventuella positiva effekter på leversjuka och äter frukost samtidigt.

Det är inte heller vilken frukost som helst... det är en jul-inspirerad grötskål som står framför mig idag ;) Vissa vill kanske gå vidare fortast möjliga men jag njuter nog av julkänslorna lite till. Extra passande nu när vi är generöst övertäckta med snö ;)

Det är "Gingerbread Cookie"-krydda på gröten idag. Den kommer frånFlavor God och smakar helt magiskt. Kalorifri också :)

nom nom nom! ;) En bra start på dagen med andra ord!

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!nouw.com/hannagothberg
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Detsamma, kramis 😃nouw.com/fitnessjulia
Li
Li,
Hur kan kryddan vara kalorfri när den innehåller honung och socker? står ju på gymgrossistens hemsida under innehåll att denna innehåller: honung (socker, honung)?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Man pratar om spårkalorier, alltså att man använder så ytterst lite av kryddan att den går att räkna som kalorifri. Precis som alla andra kryddblandningar som också kan innehålla socker 😊 Valfritt att använda hahanouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229