tjejer, Träning, Hälsa

Något seg i morse

Godmorgon finisar!

I morse kände jag verkligen av faktumet att det var onsdag, mitten på veckan. Härligt påverkad träningsvärk och glykogenfyllda muskler relaterat till gårdagens mumsade på riskakor och mackor till kvällsmål.

Först när alarmet ringde blev jag något omotiverad till att ge mig ut och promenera. Låt mig sova lite till (!). Det regnar ute, jag vill inte bli blöt och trött.

MEN så sprack det successivt upp, molnen lättade och skingrades. Där bakom trädde en vacker himmel fram och motivationen återfann sig. Är det något som jag gillar så är det doften av fuktig luft och blöt natur efter en regnskur. När det inte längre regnar, men kan känner att det gjort det alldeles nyss. Det gillar jag.

Så på med skorna, träningsväskan packad och nya tag. Det är onsdag, 45 minuters promenad är definitivt genomförbart och min seghet är snart ur världen ;)

Nu kör vi!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Nästan så det är skönt med regn ibland tycker jag! 😊nouw.com/fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
kan jag också tycka, slipper man vara ute också hehe 😉 ibland vill man bara mysa inomhus! nouw.com/fitnessjulia
Linnea
Linnea ,
Hej jag har en liten fråga. Enligt uträkning ska jag äta 1500 kalorier om dagen. Räcker det att bara äta det och ingen cardio för att gå ner i vikt? Om jag kör kanske en timmes träning på det med blandad styrka och cardio, ska jag då äta mer? Tack älskar din blogg!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Linnea 😊 Det låter ganska lite skulle jag säga om man, som du, planerar att vara aktiv. Då behöver kroppen oftast mer för att prestera och må bra 😊 Den "uträkningen" kanske inte tar hänsyn till vardaglig aktivitet och troligtvis inte träning. Jag skulle råda dig att äta mer, och välplanerat, för att få resultat av din träning 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229