tjejer, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Nackdelarna att snooza

Fasiken alltså.. Jag lät sömntåget vinna över min längtan och behov av morgonpromenad. Jag hade faktiskt satt alarmet tidigare än nödvändigt just för att få möjlighet att ge mig ut på morgonen en stund. Det ligger en lång dag i labbköket framför mig och jag ville verkligen köra morgoncardio idag -vill fortfarande egentligen. Jag önskar att jag hade gått upp :/

Det är dock lätt att trycka på den där dumma snooze-knappen .. "Bara lite till" - jo tjena ;) För min del resulterar det i att jag sover längsta möjliga, kan till och med börja kompromissa med förberedelser för att få sova längre... Behöver nog inte locka håret idag, klarar mig utan att duscha idag, kan köpa lunchen i skolan osv osv (HAHA)

Eftersom jag undermedvetet visste att jag inte behövde gå upp så tidigt om jag valde bort promenaden slutade det helt enkelt med 1 timmes extra sömn. Tråkigt just nu känner jag. Vädret är underbart och lungorna missar sin chans att fyllas av frisk, lugnande luft!

Har ni fortfarande tid och möjlighet att ge er ut och raska så GÖR DET! Mitt tips till er definitivt... Riktigt härlig och underbar start faktiskt om det finns tid (eller om man skapar sig tiden)

Kramis på er

Gillar

Kommentarer

fitnessbella
fitnessbella,
Heej såå inspirerande blogg, tjejer som tränar inom alla möjliga sporter, älskar hälsa, välmående, bikinifitness. Följ gärna mig nouw.com/fitnessbella
Ha de bra, kramkram
nouw.com/fitnessbella
Daniella Larsson
Daniella Larsson,
Fina fina du! Du är bara människa du också och så som du kämpar och kämpar ALLTID! Det är lätt att ha lite ångest över att man faktiskt skulle begett sig ut istället för att sova en timme extra, men du och din kropp har gått på "högvarv" de senaste veckorna. Du ÄR lika grym ändå! Kram och håller tummarna i helgen!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack snälla du, blir riktigt glad över att höra det! kramis nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229