Hälsa

Myser i bistron

Sitter just nu med min Goa pappa i bistron på SJ snabbtåg mot Stockholm (sedan Uppsala) och myser med mat och trevliga samtal. Dessvärre är vi fast i tågtrafiken men vi njuter av varandras sällskap ändå!

Goda sallader, dricker och snacks med lättsaltade cashewnötter :)

Me and papi <3 vi har inte setts på hela 6 veckor (!) så mycket att ta igen med andra ord. Jag tar på mig det helt, har vart oerhört upptagen nu det senaste.. Ändring på det nu :)

  • Hälsa
  • 4 887 visningar

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Vad mysigt att hänga med pappa 😊nouw.com/johannagrahn
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen mysigt och välbehövligt 😊nouw.com/fitnessjulia
Emma
Emma,
Hej!
Jag har en liten fråga: De grå träningstightsen från gymshark som du har, är de svettåliga? Haha, alltså syns det om man svettas i dem då de har en så ljus färg? Jag är nämligen jättesugen på att köpa dem då de är så snygga och för att rumpan på alla som har dem ser AMAZING ut! 😉 men det känns lite onajs om svetten syns på dem hehe.

Jag älskar din blogg och tycker att det har varit så roligt att följa dig i din bikinifitness-satsning! Det ska även bli roligt att fortsätta följja dig!

Puss!
emmawahl.devote.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Faktiskt är de rejält svett-tåliga enligt mig! Alltid när jag börjar känna mig varm så kontrollkollar jag (för man oroar ju sig lite) men de har aldrig släppt igenom något 😃 Jag rekommenderar de verkligen 😃 Kul att du gillar min blogg! kramis nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229