My afterwork: legday

Gud idag får jag verkligen kämpa med träningen...detta experiment med LCHF tär på mig haha! Jag struntade i morgoncardion i morse för var helt kraftlös i benen så crosstrainern hemma var alldeles för tung. Nu efter jobbet så krigar jag vidare på exhale för att förbättra ben och rumpa... Det blir min afterwork denna lördag ;)

Jag ska vara fullkomligt ärligt med er: det är tungt idag och jag får banne mig kämpa -men jag ger inte upp för det!

Jag valde att dricka lite extra mycket C4 (som ni hittar i min mini-shop HÄR) och sedan tagga till med zumomark eftersom det är så roligt :)

Jag körde följande idag:

* uppvärmning på 50 kg / 60 kg / 70 kg och 80 kg
* det gick förvånansvärt lätt ändå med tanke på omständigheterna så jag beslutade mig för att satsa på 4 st arbetsset med 90 kg. Körde alltså 5 reps x 4 set med 90 kg idag.

Sedan fortsatte jag med 6 set enbens legcurl i maskin (8 reps) och avslutade med 5 set stela zumomark med 20-kg hantlarna. Då blev det 15 reps x 5 set och benen var totalt slut efteråt!

Det fick verkligen räcka såhär idag för jag tuppar av snart :p enligt vår lektor tar det mellan 2-3 veckor innan kroppen fullständigt ställer om sig och blir ketogen.. Tills dess är det tufft att ha såhär lite kolhydrater i kroppen!

MÅSTE HEM NU HAHA! Men är ändå nöjd att jag stod på mig och krigade efter jobbet... Precis som jag skrev på instagram: man utvecklas inte om man inte jobbar hårt för det ;) bara att bita ihop och fortsätta!

Gillar

Kommentarer

elsaemelie
elsaemelie,
Skulle du säga att LCHF är hälsosamt? Det är ju ändå kolhydraterna vi lagrar i musklerna och använder i första hand när vi tränar. Men intressant att testa ändå. Kämpa på! 😊nouw.com/elsaemelie
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
nej de skulle jag inte säga 😊 Jag skulle inte rekommendera LCHF till någon annan 😊 men självklart finns det utrymme att göra lchf-kost "olika hälsosam" beroende på vilka livsmedel man använder sig av 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229