Hälsa, Dietist

Multiprofessionellt teammöte

Hej på er!
Måndag igen och denna tjej behövde rejääält med snooze för att orka. Vet inte riktigt om det är arbetsrelaterat eller något annat men efter denna helg känner jag mig tyvärr inte utvilad alls... hade behövt en helg till.
Trots att helgen varit lugn med mycket familjetid känner jag mig ganska slut. Somnade i sängen igår efter brunchen tillsammans med Lowa och sov bort en timme, gick sedan vidare och la mig på soffan och blev snällt kvar där tills typ halv åtta på kvällen (!) Kunde inte förmå mig att göra det jag behövde / ville.
Blev ingen träning igår (och ingen hårtvätt heller haha) men gick på en kvällspromenad och handlade i alla fall, samt lyckades med att förbereda matlådor inför veckan ;) Sånt är ju viktigt för mig. Hårtvätt liiite mindre.
Förhoppningsvis var det bara en liten dipp! Såg faktiskt till att fylla på med extra kolhydrater i går eftermiddag-kväll för att om möjligt få mer energi till jobbet idag. Då jag absolut inte ska tävla eller ta mig i någon rippad form spelar det inte så stor roll hur / vad jag gör under helgerna så länge mina rutiner håller veckovis :) Viktigaste är att man mår bra, orkar prestera på jobb och träning.

Idag har jag en spännande dag framför mig: ska nämligen sitta med i möte nu på förmiddag tillsammans med teamet ansvariga för hjärtrehab på SÄS. Multiprofessionellt team-möte där vi går igenom uppläggen för årets alla undervisningstillfällen, nya riktlinjer osv. Känns riktigt roligt :) Viktigt också att knyta kontakter med alla inblandade och att regelbundet uppdatera oss gällande en av våra vanligaste livsstilsrelaterade folksjukdomar.

  • Hälsa, Dietist
  • 2 602 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

marialugn
marialugn,
HUR fin är du inte kvinna<3nouw.com/marialugn
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
men tack! 😊 nouw.com/fitnessjulia
Jenniesh
Jenniesh,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229