Fitness i samarbete med Gymgrossisten, tjejer

Mot Tyngre Classic 4: Världens sjukaste video

HAHAHAHA Alltså jag har fasiken haft världens roligaste timme framför datorn precis. Förmiddagens mellanmål och hårfixande har aldrig varit så underhållande som idag. Det är faktiskt så att jag hållt tillbaka lite med att kika igenom de avsnitt som Coach Niro lagt upp eftersom jag 1) velat spara på det goda och 2) inte vågat kolla...

Vi var ett stort, skönt gäng som umgicks liiite för mycket och lite för nära en helg i Solna; en helg vi aldrig kommer glömma hur mycket vi än försöker troligtvis ;) Nejdå, vi är underbara. På vårt eget vis. Jag har bjudit på sjuka kommentarer, helt otroliga minspel och diverse osäkra ansiktsuttryck och poseringar.

Precis som innan lägger jag upp de filmer som jag är med i direkt här i bloggen eftersom jag vet att många är intresserade av att titta. I DETTA spårade avsnitt får ni hänga med på dagen innan min tävling, backstage när killarna ska tävla (i mitten filmas killarnas tävling om ni vill se) och sedan efter deras tävling börjar det riktigt sjuka... Först får ni hänga med oss tjejer på inregistrering och se hur det går till, följt av häng på hotellrummet, sprit och fyllning.

Säger bara en sak: Njut på egen risk av störda människor inklusive mig själv ;)

URVAL AV SCENER FRÅN VIDEON SOM ETT SMAKPROV AV VAD SOM VISAS:

Tro mig... det spårar med tiden mer och mer medan man kollar haha, men det bjuder vi på. Jag kan vara oerhört seriös men också oerhört flummig och båda sidor visas definitivt i detta avsnitt ;)

Videon ligger länkad högst upp i detta blogginlägg! Blir varm i hela hjärtat av att se alla fina människor igen på film. Vi hade det fantastiskt trevligt och underhållande den helgen. Svårt att tänka sig en bättre upplevelse kring en sådan extrem situation som att tävla i fitness.. med hjälp av varandra blir det oförglömligt roligt. <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229