Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Mot Stockholm!

Det är fredag - oavsett om Göteborg tycks vara den enda platsen utan snö just nu är jag en glad lite lärka ;) Har fått se sjuka snöbilder från min hemstad Alingsås tillexempel som bara ligger 40 minuter från Göteborg - de pulserar i snö(!!)

Idag är min avresedag inför vår weekend i Stockholm med Gymshark-familjen och jag är galet taggad. Som alltid blir det trevligt häng med bra människor och då kan inte mycket gå fel.

Det känns väldigt skönt att det gått några veckor sedan tävlingen eftersom jag hunnit äta lite mer då. Hur snygg man än må känna sig på scen i tävlingsform är det ingen direkt höjdare i kläder ;) Allt sitter löst och med kläderna på ser man mest smal ut eftersom musklerna inte trycker igenom på samma sätt. Nu har jag en mer hälsosam look som jag tycker klär mig bättre, om än klär Gymshark-klädena bättre!

- Så roligt kommer vi ha :D

Vi kommer nog bara umgås lite ikväll för min fotografering är i morgon (lördag) Vissa i gänget har redan plåtats idag (fredag). Jag tror det blir jag, Caroline Aspenskog, Hanna Öberg och Cristina Ström Fjare som fotas samtidigt :)

Gillar

Kommentarer

biims
biims,
Jättefin bild! Lycka till med ditt kämpande efter drömmen! nouw.com/biims
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack så mycket 😊nouw.com/fitnessjulia
Lovisaalang
Lovisaalang,
Så fin !!😍nouw.com/lovisaalang
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta du 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229