Mot nästa destination -Träning i vardagen!

Innehåller ADLINKS, samarbete med Gymgrossisten


Tisdagsjobbet har mer eller mindre flugit förbi - och gillar man det man gör är jobbet en rolig vardagssyssla. Jag upplever att mitt arbete hjälper mig att finna en identitet som jag trivs med och är stolt över. Jobbet ger mig också en känsla av sammanhang och oerhört välmående. Bra kollegor på det och man behöver inte mycket mer ;)

Efter jobb-dag följer nästa destination: Träning.

Jag må längta hem.. lite. åtminstone. det är naturligt tror jag efter långa arbetsdagar, MEN jag vill ha ett aktivt liv. Jag ser mig själv som vältränad, också en del av min identitet. Givetvis vill jag träna. Pratar folk om träning eller hälsosamma levnadsvanor vill jag direkt känna mig som en person i den kategorin. I dagens samhälle är det inte alltid en självklarhet till goda matvanor och naturlig rörelse varpå jag själv försöker strukturera upp matlådor och gymträning. Hade man haft ett mer aktivt jobb hade man kanske sluppit schemalägga rörelse, vem vet ;)

För min del är det lättast att åka direkt vidare från jobbet mot gymmet. Knepet för mig är bara att ladda om med lite pwo eller lite nocco, sedan träna för en sund och stark kropp :)

Efter träningen dricker jag som vanligt ultimate hydro whey choklad (snabbt upptag) eller gröt med casein, gourmet pro vanilj (som dock har långsammare upptag, men då dricker jag BCAA under passet)

ps. OM ni är i behov av nytt hem till träningsskåpet, förrådet, garderoben ja you name it så är det upp till 50% rabatt på massvis av produkter. Följ länken HÄR för att spana in vad som finns :) just saying.

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229