Hälsa, Dietist

Morgonstund har guld i mun - fredag

Godmorgon hjärtan!

Från att ha trampat och trampat och svettats som ett djur på crosstrainern hemma, följt upp med en skön dusch och en rejäl portion kvällsmat framför Sveriges mästerkock så somnade jag gott. Sov otroligt bra i natt och vaknade på gott humör. Lägenheten var städad, alla smink-och hårsaker var framplockade, matlådan färdig och väskan packad. En smidig och lugn fredagsmorgon väntade.

Det är något extra fint i den stilla morgonen. Enbart jag och lilla katten som är vaken såhär tidigt i vårt lägenhetskomplex. Klockan är 05 och vi har vår egen lilla stund. En lugn och skön stund tillsammans som jag värdesätter högt. En lugn morgon ger en fin start :)

Vi gör oss redo för sista arbetsdagen innan helg och mys. Jonas är ledig denna helgen vilket jag ser fram emot. Känns som länge sedan vi hade mycket tid tillsammans för rent umgänge. Behöver inte hända så mycket men att bara få kvalitetstid och kanske ta en promenad eller ett träningspass tillsammans. Laga mat ihop och kolla film. Ja jag längtar.

På agendan idag väntar fullspäckad mottagning med cancerbehandling. Jag tycker om variationen med öppenvård även om jag mestadels jobbar med cancer inneliggande också. Det är ändå stor skillnad. Trivs väldigt bra i mitt fina rum dessutom :)

Nästa vecka är det åter slutenvård och föreläsning! Sedan fortsätter det med varannan vecka :)

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Ha en fin dag 😊 nouw.com/carolinalarsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
bylinda
bylinda,

Alltid lika skönt att inte behöva stressa sig igenom morgonen! Hoppas du haft en bra dag och får en bra helg😊

nouw.com/bylinda
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja det är skönt 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229