Hälsa, tjejer, Träning

Morgonpromenad is up

Jag visste väl det; Att jag skulle ta chansen att sova extra länge och njuta extra mycket av lördag. Himla skönt att kunna bryta av de tidiga mornarna också men ändå fortsätta med goda rutiner såklart. Planerar givetvis att strax ge mig ut och promenera i det vackra vädret, helt i sin ordning, men med ett extra "helg-mood" över mig ;)

Vissa som frågat: Väger 60 kg och väger det seriöst varje dag haha. Har varit viktstabil på 60 kg nu de senaste månaderna och tycker verkligen att det känns bra. Tror jag hittat "den balans" som så många pratar om idag. Äter det jag gillar men har även kunskap om mat och nutrition. Tränar seriöst på gymmet och blandar det med konditionsträning och vilar 1-2 dagar i veckan efter behov. Himla skönt faktiskt!

Morning selfie-game is strong ;)

Tror det blir en 50-minuters promenad i strålande solsken innan en sen frukost på balkongen tänkte jag (!!) därefter vill jag nog gymma på frukosten för att kunna ha eftermiddagen i solen, låta mitt då tvättade hår självtorka och bara njuta av ledigheten... har eventuellt lite spännande planer tills i kväll men suger på dem lite ;) Stay tuned.

Nu kör vi! #Hälsa

Gillar

Kommentarer

Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Marita
Marita,
Snygg kropp! Men får jag fråga varför så många väljer att posera sådär med foten och benet? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😊 Jag gör det för att flexa musklerna 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229