Morgon-Marklyft

I går passade jag på att utbytts den bästa tiden på dygnet på nordic wellness Krokslätt för mina marklyft: kl 10. Det är ju för sent för morgoncardio men för tidigt för lunch ;) Detta betyder att gymmet är tomt haha!

JAG ÄLSKAR DET!

Eftersom jag vilat från träningen under helgen på bodypower i England ville jag satsa på de grupper och övningar jag i nuläget. Detta innebar marklyft, pullups, chins och lite hantelrodd :)

Focus girl!

Efter lite skön stretch och ca 20 reps gobletsquats x 2 set på golvet utan reps så kände jag mig varm och mjuk i musklerna.

Jag började köra mina marklyft på 70 kg -vilket gick lätt. Då ökade jag till 80 kg där jag körde 5 reps x 3 set. Mellan varje set vilar jag lite för att börja om och hämta mig. Jag fokuserar mycket på tekniken i nuläget som jag lärde mig på styrkelyftsklubben och det är sjukt roligt! Jag älskar detta :D

Jag kände att 80 kg var lite för enkelt så ville även gå upp på 90 Kg trots att det var så tidigt på morgonen ;) Bästa känslan i världen typ :p

Jag körde 3 reps x 3 set på 90 kg utan bälte idag! Det gick också bra även om de sista repsen kändes tunga,.. Men jag klarade det! Totalt tog detta ca 50 minuter att genomföra.

Detta måste verkligen vara det bästa med Krokslätt: att man kan sätta upp stången för att ta av vikterna ;)

Efteråt körde jag först pullups och sedan chins. Mina pullups kan ni se på instagram (dock ej alla för minnet blev fullt och videon pausades... Så blir det när man filmat mycket haha)

Jag körde 3 reps på både pullups och chins. Jag använde bara min egna kroppsvikt. Förresten har min egna chinsstång kommit hem så måste bara montera den innan jag kan börja köra hemma(!!) woho!

Slutligen körde jag även hantelrodd med 17.5-kg hantlarna (10 reps x 3 set) innan jag kände mig klar för dagen!

Det var otroligt skönt att träna innan skolan, min kropp var stark och och marklyften gick riktigt bra teknikmässigt :) Dessutom var ju gymmet fullt så jag kunde köra utan linne... Det var en häftig känsla att se sina muskler jobba!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229