tjejer

Mitt huvud tog eld

​Jag måste bara dela med mig om gårdagens lite läskiga händelse:

Eftersom jag var hemma "små-sjuk" igår så ville jag göra det mysigt för mig och min lilla bebis. Jag tände upp ljus hemma, även på badrummet och satte på tjejfilmer på min laptop som jag bar med mig överallt. (haha standard) Jag var även iförd myskläder, rosa naturligtvis, hela dagen. 

Mitt i allt det ​mysiga ​händer något som inte alls är fullt så mysigt: Jag var inne på badrummet och skulle tvätta av mitt ansikte. Ovanpå handfatet hade jag tänt upp ett doftljus och resterande badrummet var mörkt. Plötligt känner jag en väldigt stark rökdoft och tittar naturligtvis snabbt upp på ljuset för att se om det kommit något i den -svar nej. Kort där efter känner jag hur det bränns i huvudet och kollar upp i spelen. Där i spegeln möter jag en chockad gestalt med uppspärrade ögon och ELD i huvudet HAHA. JAG HAR ALLTSÅ FATTAT ELD. Min lugg hade råkat falla ner i ljuset när jag böjd mig framåt och snabbt flammat upp. 

Direkt börjar jag panikslaget att slå och banka bort elden från min jässa och ingenting farligt händer. Tyvärr fortsatte jag att tappa brända hårtussar från luggen och hela lägenheten luktade starkt av bränt hår... men jag klarade mig bra som tur var ;) Lite fula stumpar i luggen nu dock. 

 

  • tjejer
  • 2 901 visningar

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Men oj, tur att det inte blev värre! Var rädd om dig Julia, och håret 😉
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja verkligen tur... lite ful i håret nu dock haha 😉nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229