Mitt gottis hemma - Barebells

Innehåller ADLINKS
I Samarbete med Gymgrossisten och BarebellsJag har fått hem mina gottisar och ingen är gladare än jag! MInns ni att jag beställde hem i ren spontanitet då jag fick feeling? Eller craving på jobbet rättare sagt. Nu har jag i alla fall mina bästa bars och puddingar hemma. Favoriterna är helt klart Caramelcashew och Cookies & crem på bars ... för proteinpuddingarna är det Coconut dream och Vanilla som gäller!

Jäkligt bra näringsinnehåll ändå för att smaka så gott!, 20 g protein och ca 2 g socker och ca 200 kcal :)

ps: få 26% rabatt på en låda bars via länken HÄR
och 15% rabatt på 10 stycken puddingar via länken HÄR

BLIR PERFEKT FÖR SNACKS NU IDAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! (Eller bättre substitut för typ godis på fredag hehe)

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
De är så goda allihop ju!nouw.com/fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Amanda
Amanda,
Hej! Jag har läst att Barebells innehåller kollagenpeptider. Skulle du kunna förklara närmare vad det är? Har sett det i en del bars men har inte hittat någon rättvis information mer än vad det är utvunnet från 😊 tack för en toppenblogg!!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
kollagen är ju ett fiberprotein som bygger upp vävnad, och peptid innebär att proteinet är uppdelat i mindre sekvenser, har ett snabbare upptag. Skulle tippa på att det är just nedbrutna kollagensegment (protein) man pratar om. Jag kan dock INTE svara för hur dessa tillverkats i och med att jag inte har den informationen från Barebells. Jag vet dock andra bars och även proteinpulver där kollagenpeptid kommer från nötdjur. Maila företaget och fråga om du vill veta skulle jag rekommendera 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229