Mina nya Tävlingsnaglar inför Tyngre Classic 4!

Maria har gjort det igen - och verkligen helt magiskt fina denna gång. Personligen trodde jag inte att det gick att överträffa den förra uppsättningen naglar som jag hade på JSM men dessa är något alldeles extra. De är stilrena, lyxiga och och har något feminint petit över sig!

Precis som vanligt är Maria innovativ och experimentell av sig - hon gillar att testa nytt och är inte rädd för det heller. Kanske därför det alltid blir så bra också ;) Eftersom jag fortfarande inte bestämt färg på bikinin ville jag ha ljusa naglar som enkelt går att matcha ... Men de behöver inte vara tråkiga för det! Istället valde vi att blanda ett nytt, ljust glitter med lite "flakes" i tillsammans med akryl som vi sedan la uppe på en bädd av ljust gelélack:

Det blev så otroligt vackert! Glittret blev som små stenar eller kristaller som kommer passa utmärkt på scen och gnistra i strålkastarljuset. Dessa naglar skulle även passa på ett vinterbröllop... Jag ÄLSKAR DEM!

Nu känner jag mig otroligt fin inför tyngre Classic 4 på söndag! Ska bli kul att få glänsa med dessa fina naglar på scen hihi.

Precis som vanligt hade jag en otroligt trevlig stund med min bästa tjej och jag älskar varje minut med henne, hon är underbar och minst lika bra nagelterapeut som hon är människa (!) Letar ni efter en tjej som gör akrylnaglar, gelnaglar, spraytan, bryn, trådning och fransar rekommenderar jag STARKT Maria Fransson Nailshape by Sweden!

Boka via:

Tel : 0709100563

Instagram : mariafransson

WWW.Nailshape.se

Gillar

Kommentarer

Fredrikapersson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229