tänkvärt

Min klippa

Min älskade Jonas. Pappan till mitt barn. Vår klippa.

Jag känner dagligen stor tacksamhet och ödmjukhet inför faktumet att han valt att leva med just mig. Att vi nu tillsammans planerar för en lång framtid tillsammans, där vi gemensamt går in i föräldrarollen, och sida vid sida axlar ansvaret för ett nytt litet liv. Ett litet liv vi skapat och som nu är vårt att dela. Tänk att jag och han, mannen jag träffade för lite mer än 5 år sedan, ska ta nästa steg i livet. Svindlande. Stort och magiskt.

Det är många gånger jag känner mig vilsen och osäker; kommer jag klara av det? Är jag redo? Har jag det som krävs för att bli mamma? Och lika många gånger lugnar han mig, stöttar, lyssnar och förstår utan att döma. Han är stabil, trygg och står stadigt med båda fötterna på jorden. Han är redo, och han hjälper mig att bli redo.

Om jag är den som jobbar upp en känslostorm med tårar eller höga skratt är han mer sansad och lugn. När jag är som en berg- och dalbana i humöret åker han mer kontrollerat. Vi är varandras likheter och olikheter. Motsatser och komplement. Tillsammans kommer vi försöka ge vårt barn det bästa av båda delar.

Han är den bästa mannen för mig och den livskamrat jag behöver och vill ha. Tillsammans kommer vi klara detta, jag vet det, är helt säker, och han kommer bli den absolut finaste pappan till vår lille pojke.

Tack för att du finns <3

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack snälla du <3nouw.com/fitnessjulia
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh ❤️❤️nouw.com/johannagrahn
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229