tjejer, TIPS

Min hårvårdsrutin

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar

När det ändå var black friday och mängder av rabatter kändes det utmärkt att inhandla konsumtionsvaror. Produkter jag både vill och brukar använda, som jag vet går åt. Jag är inte mycket för black friday annars.. sån konsumtionshets. Teoretiskt sett förlorar man på den veckan, dagen, helgen (tar ju aldrig slut?) om man handlar saker man egentligen inte hade tänkt köpa och som inte används.

Just bra hårvård är något som jag finner ett stort värde i. När det kommer till kritan är det bra hårprodukter som kommer avgöra både hur ditt hår mår, ser ut, känns och luktar. För mig är det värt pengarna i alla fall. Köper hellre billiga kläder på GinaTricot, H&M eller liknande ;) Sån är jag.

Jag älskar produkterna från EVO, ett märke jag kommit i kontakt med senaste tiden och verkligen tagit till hjärtat. Så sköna och goa produkter. Bra produkter. Mitt hår mår så bra trots graviditeten som tidigare gjort det poröst och sprött.

I går kväll spenderade jag lång tid inne på badrummet och bara mös runt. Unnade mig egen lyx och självvård. MYSIGT!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
TACK för tipset! Känner bara hur mitt hår blir tröttare för var dag som går. Så alla tips mottages gladeligen 😍nouw.com/matildaberlin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Absolut 😃 Kul att du gillar när jag tipsar 😊 nouw.com/fitnessjulia
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Evo ska vara så bra har jag hört 🙌🏽🍃nouw.com/emmaakarlegrund
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen! Hörde det också innan jag testat och tycker verkligen de lever upp till rekommendationerna 🙌🏻nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229