Dietist, tänkvärt

Mer Jobb efter Jobbet - bara möjligheter

Är man medfödd entreprenör så är man. Jobbet slutar liksom inte en viss tid utan det pågår så länge man lever och andas skulle jag säga. Att ha fasta arbetstider passar visserligen mig perfekt - när det gäller mitt arbete som anställd dietist. Att inte ha fasta arbetstider - när det gäller min blogg och alias Fitnessjulia, passar mig också perfekt ;)

Det är viktigt att göra saker man brinner för och tror på. Jag brinner för kontakt med människor har jag märkt, och det är något jag också vill fylla mina dagar med. Dels träffar jag personer varje dag på sjukhuset, både inneliggande patienter och kollegor. Men jag träffar även alla er viralt, eller håller kontakt med er åtminstone, också varje dag. En ren lyx. Det ger så mycket.

Något av det finaste jag vet är medmänsklighet och omtanke. Det ger en värme som sprider sig i luftrum och påverkar den som bevittnar det, så känner jag i alla fall. Jag kan bli varm i hela mig när jag ser någon hjälpa en annan. Jag vill också hjälpa, stötta, finnas där och bära framåt.

Vare sig det sker på mitt dagliga arbete som verksam dietist eller som inspiratör och bloggare vill jag bidra och ge. Hjälpa och stötta. För att göra detta gäller det att jag är ärlig och mänsklig i min blogg.. för att ni skall vara ärliga och mänskliga i era kommentarer (som ni är!) Det är då det fina kommer fram med att vara en profil på sociala medier enligt mig. Det är då det är roligt och berikande att vara entreprenör och jobba efter jobbet, typ samtidigt som jag äter gröt från en matlåda.

En dröm hade varit att någon gång ha möjligheten att jobba närmare er än jag gör idag. Att kunna möta er i samtal istället och prata om kost och levnadsvanor utifrån just era individuella behov. Som dietist inriktad på hälsa och välmående. Sjukdomsförebyggande och hållbart. I sinom tid kanske jag har mer tid över än jag har just nu och då är allting möjligt tänker jag.

Myser i möjligheternas land en liten stund till.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229