Hälsa, Fitness, Dietist, Recept

Mellis on the GO

Hej finisar!

Just nu kommer hälsningar från salongstolen; En glad och taggad Julia som äntligen får tid till att fixa håret. Min underbara frisör Johanna är en fullbokad tjej minst sagt och är jag inte duktig med framförhållning försvinner alla tider ;) Idag fick jag flexa ut ordentligt tidigt från jobbet för att hinna in till Göteborg.. det tar ju sin lilla tid. Väl här njuter jag maximalt.

Ni vet känslan när man stressar runt, andan i halsen och timar bussar, anslutande vagnar och tider? Känslan när man är ”i hamn”, väl framme, är oslagbar. Att sjunka ner hos frisören och pusta ut och bara bli ompysslad och fin.

Jag sitter i skrivande stund med diverse foliebitar i håret. Många små, fina, ljusa slingor för att fixa i ordning färgen. Samtidigt som mitt egna hår slingas och ljusas upp kyls löshåret ned. Det är all in fix som gäller ;)

Medans Johanna fixar med mig dricker jag svart kaffe och mumsar på mitt medhavda mellanmål. En matlåda on the go som jag förberedde på jobbet innan jag åkte med bussen. Det hör till vanligheten att jag har med 1 dl havregryn och bara värmer upp i mikron tillsammans med vatten och salt. Sedan tillsätter jag 1 dl casein och lite extra vatten. Hur enkelt och gott som helst! :)

Choklad-protein-gröt, gott, nyttigt och perfekt när man är på språng eller har längre dagar på jobbet :)

Gillar

Kommentarer

Emelie JS
Emelie JS,

Verkligen perfekt i farten! 😊

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Så är det 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229