Med pirr i hela kroppen

Godmorgon världen!

Fram och tillbaka, upp och ner - så har ögonen rört sig bakom mina ögonlock nu under morgontimmarna. Inte för att jag sovit oroligt utan för att jag varit fylld av pirriga och näst intill taggade känslor. Ett tillstånd av halvt sovande, halvt vaken. Ett tillstånd av mental företeelse tror jag!

Idag börjar jag universitetet igen och framför mig ligger SISTA året på dietistprogrammet på Göteborgs universitet vid Sahlgrenska Akademien. Egentligen är det lite svårt att ta in faktiskt... Hur fort har det inte gått? Känns ändå rätt nyligen som jag var på Jonas släktkalas och berättade om första sittningen och att allt ploj och alkohol som hör universitetet till inte var min grej ;) HAHA! Nu går jag sista året..

Jag är lagom förberedd på sista året. Block, pennor, och viss utvald kurslitteratur är fixad (med tiden lär man sig vad som behövs.. I början köpte man allt!) Jag och Jonas tog även bilen igår och köpte hem massa mat inför den kommande veckan. Det blir allt en liten omställning nu när jag inte längre har sommarlov och ledigt några dagar i veckan varvat med jobb. Anledningen till att jag inte säger att jag är brutalt förberedd beror på att jag inte riktigt orkat läsa på inför kommande kurser... Borde nog färska upp viss fakta känner jag på mig men det brukar ändå gå rätt fort vem är inte off efter sommaren? Det positiva är att tack vare detta känner jag mig nyfiken och motiverad att höra all kursinformation med öppet sinne idag :p Det ska bli kul att få stimulera hjärnan igen.

Ett annat spännande fenomen som också förekom idag förutom den pirriga själen var motivation. En stor dos dessutom. Den sekund jag rullade ur sängen fylldes jag med en längtan efter min crosstrainer som jag har ståendes i vardagsrummet och 30 svettiga minuter att börja morgonen med. Ni som följt bloggen vet att jag alltid började skoldagarna på min crosstrainer eftersom det både hjälper mig fokusera bättre i skolan men också hjälper mig få in lite aktivitet. Är det något vi studenter tyvärr är så är det inskruva. Vi sitter hela dagarna och visserligen lär oss.. Men aktiva? Not so much.

I och med att skolan ska börja kan även mina träningsrutiner göra det kände jag. Upp ur sängen och på med min träningsoverall-inspirerade outfit. Först kröp jag upp i soffan med en kall och uppiggande Nocco hallon och kikade igenom sociala medier. Denna rutin är verkligen favoriten för mig hihi.

Det är en stund för mig själv att få kika igenom vad som hänt under natten och även tagga till inför träningen. Jag kan inte riiiiktigt prestera direkt när jag vaknar utan en morgon-Nocco är som morgonkaffe ;) Livet börjar efteråt.

Hitta dem styckvis
HÄR / flak HÄR

Så framför mig väntar 30 utmanande och frigörande minuter med högre puls och flås. Det ska bli SÅ SKÖNT att köra lite crosstrainer igen faktiskt och det hör liksom skolan och hösten till ;) jag börjar om nu när terminen startar igen.

I med lurarna, på med bra musik och så kör vi bara!

GIRLPOWER - nytt skolår - bra rutiner!PS. Glöm inte av att fynda proteinpulver upp till HELA 50% (!!) hos min samarbetspartner Gymgrossisten. Det gäller BARA denna vecka :o full fart mot hösten och nya mål!

Länk ERBJUDANDE protein

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229