tänkvärt, Graviditet

Massa konstiga drömmar som gravid

Att vara gravid är verkligen ett intressant fenomen. Härligt och spännande. Graviditet är något alldeles särskilt och ytterst annorlunda från ens normaltillstånd om man säger så... är verkligen glad att jag får uppleva detta även om det ibland är lite konstigt också hehe ;)

Nu såhär lite mer än halvvägs kan jag konstatera att det inte enbart rör sig fysiska förändringar utan även en hel del psykiska och själsliga. Om man upplevt sig fylld med tankar och funderingar innan är det inget i jämförelse med det här... och jag ser mig själv som en klurande person som gärna vrider och vänder ut och in på det mesta i livet! Väldigt användbart nu tycker kropp och huvud visar det sig. Jag har mycket känslor, både kärleksfulla, längtande, oroliga mm.


Nytt sen några veckor tillbaka är alla drömmar (!) SOM JAG DRÖMMER. Dessa livliga, ibland ganska otäcka eller skrämmande drömmar av vars karaktär jag inte haft närvaro av sedan barndomen kanske. Som barn drömde jag också rätt mycket. Drömmarna kan nu vara helt knäppa, otänkbara men högst färgstarka!

Ibland kan jag vakna upp rädd på natten för många olika sorters drömmar. Ibland är det jag som blir skadad, kidnappad eller liknande. Ibland är det bilden av förlossningen som förvrids. Jag har ingen aning om vad drömmarna betyder men däremot verkar de vanliga. Efter lite googlande har jag förstått det som att flera gravida drömmer de konstigaste av drömmar, troligtvis pga hormoner ;) säger ju att det är spännande! 

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vad jobbigt med läskiga drömmar. Men skönt att höra att det är vanligt. Kram.nouw.com/artist
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229