tänkvärt, Hälsa, Träning

Man kan allt man vill - such a good day!

Godmorgon mina hjärtan!

Jag är på utomordentligt bra humör idag. Tycker liksom livet flyter på bra och att dagarna är roliga. Har lite mig själv att tacka för det.. i mångas ögon skulle inte gårdagen och morgonen idag vara lika med flyt. Återigen: det handlar mycket om mental inställning ;)

Bara genom att tänka på gårdagen då bussen uteblev och jag kom 30 minuter senare till ironworks i snörusk (och samtidigt hade måttlig motivation) kan till och med den starkaste av psyken få ett slag. DET krävde kraft och pannben för att vänta på bussen i en halvtimme när jag knappt hade lust från början.. fokus på målet.

Dessutom vaknade jag upp till 20 cm snö utanför dörren idag så fick snabbt som en iller rusa tillbaka in i trapphuset, in lägenheten och sparka av mig mina fina skor.. fick bli hunters istället haha. Missade nästan bussen (läs nästan för även denna buss var sen, tur i oturen med all snö hehe)

Men INGET stoppar mig. Gårdagens pass på ironworks var riktigt roligt och visade sig bli sjukt bra! Samtidigt pågick öppet hus och jag träffade på massa vänner där inne och stannade kvar efteråt för att prata och umgås, sjukt trevligt :)

Jag löpte även på bra i början av passet: fyllde medvetet upp min buffert av endorfiner hehe. Kanske tog det något längre tid innan insidan var helt ljus och positiv men efter 30 snabba minuter, i 2.5 lutning, till bra musik, kändes irritationen som ett svagt minne.

Motivationen var åter på topp, spännande hur det fungerar!

Man kan verkligen allt man vill - hur motigt och svårmotiverat mitt pass var igår blev resultatet riktigt bra!

Hur svårjobbad eller osmidig morgonen eller dagen än kan visa sig vara är det bara att kavla upp ärmarna, sparka av sig finskorna och hoppa i de grova stövlarna. Vi klarar så mycket. It’s all about a good mindset ;)

KRAMIS PÅ ER

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh så härligt att läsa!! Heja dig!! <3

nouw.com/matildaberlin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta! detsamma 😃nouw.com/fitnessjulia
Emelie JS
Emelie JS,

Ja allt går verkligen bara man tror på det tillräckligt mycket!

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
mycket hör ihop med det mentala definitivt 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229