tänkvärt, tjejer, Träning

Löpning i Borås - ryggpass

Hej finisar!

Det är fortsatt full rulle här på sjukhuset men vi krigar vidare. Tänker tacksamma tankar så många tidiga mornar att vi är just den personalstyrkan vi är. Tack vare vårt goa, om än lilla, gäng som jobbat nu i sommar har vi fått en oerhört trevlig stund tillsammans och klarat av både sjukhuset och mottagningen på egen hand. Nästa vecka kommer många från ordinarie styrkan tillbaka från sommarsemestern och då har vi officiellt klarat det även detta år ;) Snart back on track med full bemanning på dietistsidan.

Idag har varit en riktigt bra dag på jobbet. Känner mig vid gott mod. Faktiskt haft bra humör hela vecka 31. Dessutom har jag med mig träningskläder till jobbet idag för att direkt kunna åka vidare till gymmet. Jag jobbar mycket med mina egna knep för att göra rutinerna hållbara. Olika smarta åtgärder för att underlätta för sig själv. 

Igår gjorde jag faktiskt ytterligare en ny grej som underlättade träningen: stämplade ut från arbetet, bytte om till löparkläderna på plats och sprang 5 km i Borås stad istället för hemma. Jag tyckte det var både mysigt och roligt att springa i en ny stad och se mig omkring. Se nya människor, fina hus och grön miljö... skönt efter stressiga arbetspass. Smidigt också. Efter löpningen tog jag enkelt mina grejer och sedan bussen hem mot Göteborg. - Det var ett nytt sätt att få in löpningen på och matcha livspusslet :)

Gällande träningen idag är jag dock mer sugen på styrketräning. Tänker mig ett  ryggpass faktiskt och är riktig taggad på det!

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
BÄSTA DU!! Blir så inspererad!! du är underbar!❤️❤️❤️nouw.com/sarafogelström
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Men HUR SÖT ÄR DU! tack 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229