Dietist, tjejer, Hälsa

Little miss tröttis

Godmorgon världens bästa läsare!

Först och främst: Stort tack för all support och feedback ni ger mig. ÄLSKAR att så många kommenterar och frågar, det är halva nöjet med att vara bloggare tycker i alla fall jag. Att ha fin kontakt med dem som läser bloggen. Som ni vet har jag alltid haft denna ståndpunkt och prioriterat en öppenhet, dialog och samverkan med mina läsare genom alla sex år.

I morse när klockan ringde ville ögonlocken inte riktigt öppna sig.. det kändes liiite för tidigt i relation till när jag gick och la mig igår kväll. Efter jobbet tog jag bussen direkt mot Alingsås för att möta upp min syster, förbereda en god middag till pappa och sedan spendera kvällen där. Vår middagsbjudning för pappa som fyllt år blev oerhört lyckad. Maten smakade gudomligt (om man får säga så om vårt eget verk haha) och vi hade en väldigt mysig kväll tillsammans ute på altanen. Bilder från gårkvällen kommer publiceras idag under förmiddagen så stay tuned.

Vi tre har lätt för att prata om precis allt, och som det brukar bli när min familj umgås flyger tiden förbi och man vill aldrig att det ska ta slut. Givetvis kom jag både hem - och i säng - för sent. Men samtidigt vill jag inte byta bort det mot något, Det är ju snart helg.. får sova då ;)

Var allt en liten tröttis i morse, och seg i mina förberedelser inför jobbet. Gick liksom och lalla runt i lägenheten utan att komma till skott med någonting haha. Har ni upplevt det någon gång? Att man bara "är" fast att man behöver få saker gjort inom en given tidsram?... aja.. vaknar strax till ;)

Det är ju torsdag, ytterligare en arbetsdag på sjukhuset ligger framför mig och jag laddar om på bussen tänkte jag....efter 40 minuters skön morgonpromenad då jag möter morgonsolen ute!

kramis på er

Gillar

Kommentarer

elin
elin,
hej julia! kul att du är tbax på bloggen! jag har en halvlam fråga, men vad väger du o hur lång är du? jag är lite av gamla skolan o kollar fortfarande på vågen, det är därför jag är nyfiken... du har väldigt fin figur!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
kul att du tycker det 😃 Jag väger 60 kg och är 166 cm 😊 nouw.com/fitnessjulia
Lina
Lina,
Så roligt att du är tillbaka och bloggar! 😊 Liten hår-relaterad fråga: Du får alltid så himla fina lockar, vad använder du för locktång??
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack Lina 😃 Jag har faktiskt en ganska smal locktång från OBH-nordica 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229