tjejer, tänkvärt

Little miss sunshine

Godmorgon världens bästa - och hälsningar från Pinnö (fortfarande!)

Egentligen är det ju måndag idag och på måndagar arbetar jag. Hur kommer det sig då att jag
1) Uppdaterar först nu eftr klockan nio och inte halv sju som vanligt? och
2) Faktiskt lägger upp en nyvaken bild från ett soligt Pinnö?

Jo, jag har bett om att ta ut en semesterdag denna måndag varpå jag fick lite långhelg. Det var faktiskt därför vi åkte ut till kusten och passade på att njuta lite extra av en sista ordentlig sommarhelg. Turligt nog har ju vädret också varit på vår sida! Jag har fått en dos av sol, hav, saltiga vindar, båtturer, fisk och skaldjursmiddagar och familjemys. En helg extra allt. De boende som varit på ön lite längre än oss frågade om det var vi som tog med det vackra vädret hit? (väljer att inte säga högt hur mycket det ösregnade när vi körde hit, man såg knappt ut igenom vindrutan)
Utan ja; Det var vi. Little miss sunshine!

Det roliga är att jag verkligen blivit påmind om min förlängda ledighet, både i kropp och huvud. Tror ni inte att jag varit "smart nog" att ställa ett tidigt alarm varje morgon på vardagar? Ett alarm som ringer av sig själv. Så i morse när jag och Jonas då skulle få sova ut lite längre denna måndag gick mitt alarm igång vid 04 precis som vanligt. HAHA, fail. Extra dåligt var att jag hade lagt min mobil i ett hörn av vardagsrummet - ingen tanke på att man skulle ha den nära på morgonen när det började ringa ;)

Men vi lyckades stänga av det någorlunda snabbt och sedan somna om. Sov till nu vid nio och mår som en queen. Jag slapp kliva upp vid fyra och på ett mystiskt sätt är det ändå trevligt att först tro att jag skulle det, för att sedan få somna om ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229