Träning, Fitness

Little miss runner + legs

Godmorgon solstrålar och välkomna till ett snövitt, men ljust Göteborg!

Jag är själv på strålande humör och börjar lite smått känna mig som lyckan själv (som de kallade mig på jobbet igår lagom till fredag. Är både deras "lilla" på grund av min ålder, "mys-ombud"och liten-gladis) Jag tror att jag är född på gott humör och tur är väl det tänker jag själv hehe. Klart jag har dåliga dagar.. Jonas och familj vet det bättre än någon annan, men för det mesta försöker jag aktivt hålla gott mod och glatt humör, tror aldrig jag varit på dåligt humör framför mina kollegor eller vänner till exempel :)

Nu på lördagsmorgonen har jag fått sova ut ordentligt, känner mig tillfreds inombords efter gårdagens träningspass och samtidigt förväntansfull inför denna dags träning som jag tänker ska börja men morgonpromenad utomhus i det vita, vackra. Älskar verkligen träning!

* Men på tal om träningen, hur blev den igår då? *

Jo, det resulterade i ett riktigt löparpass faktiskt! Inte helt vad jag tänkt mig innan kanske.. men kände mig i behov av att få springa av mig och alla löpare där ute vet att väderleken inte ligger på vår sida just nu. Lite svårt är det allt att springa i snön även om det går. Dock föredrar jag mer bar mark- eller som i går då, ett löpband.

Som ni kanske läste i gårdagens inlägg hjälpte Jonas mig att packa väskan och mötte upp mig på gymmet. Jag bytte om, smuttade på min Nocco och kände energin komma tillbaka till systemet efter en krävande arbetsvecka. Det fanns inget mer rätt än att springa. Så det gjorde jag.

Löpte i trettio minuter helt utan problem. Det kändes så otroligt enkelt. Var knappt trött när jag klev av men mer psykiskt uttråkad efter 30. Hade nog klarat 40 minuter i alla fall och nu i efterhand önskar jag att jag hade testat.. men som sagt, kändes enformigt.

I stället gick jag på några benövningar också eftersom låren redan hade bra pump efter löpningen haha. Kombinationen av en styrketränande tjej och löpning bli år pump i låren vid minsta aktivitet... på gott och ont ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229