tjejer, Graviditet , Bebis2020

Lite shopping till babyboy

Innehåller affiliate-länkar

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Vilka underbara två dagar det har varit. Trots att jag jobbat nästan mer än heltid totalt sett (råkar bli så på akademin just nu, allt för forskningsstudierna och mina studier haha) har jag och Jonas ändå lyckats få till fin kvalitetstid tillsammans. Efter jobbet har vi spenderat eftermiddagarna och kvällarna ihop och tagit tillvara på tiden i oktober månad. Vi har hunnit med höstiga promenader, gemensamma träningspass, i går tog vi en mysig sväng till årets vackra upplaga av ljus i Alingsås, vi hade pannkaks-kväll hemma hos min mamma och har även fått in lite baby-shopping på toppen av allt!

Vi är så lyckliga, verkligen fast i ett lyckorus<3 (Min fina kappa i faux fur är från NAKD länk på bilden)


Kolla bara denna URGULLIGA overall/ åkpåse från HM till vår lille pojk (storlek 62) som han får mysa i under mars månad (eller februari om han kommer tidigare)

Jag har även införskaffat mig en Babylonia Tricot Slen Bärsjal Organic, (maxvikt 18 kg!) på andra plats i bäst-i test 2019. Jag valde svart färg för att enklare kunna matcha till alla kläder och jackor som jag ändå har. Min personliga stil är åt det kostym-inspirerade hållet och då passar helt enkelt svart mig bäst. För mig är valet att ha en bärsjal givet eftersom det möjliggör en väldigt nära kontakt med min bebis tiden efter magen där han kan ligga tätt intill, höra mina hjärtljud, känna min närhet och få möjlighet att utforska världen från en trygg plats. Det är bara för honom att vända in huvudet och blunda om han blir trött eller överstimulerad.

Jag testade knyta sjalen i dag och lyckades ändå få till det bra på första försöket! Finns flera youtube-videos om hur man knyter den för olika positioner. Vi fick även med en DVD (haha) och en instruktionsbroschyr och helt ärligt; så avancerat var det verkligen inte ;) Jag kollade lite i papprena sedan satt den som en smäck. 

Testade att bära runt bebis nallebjörn idag och det kändes så mysigt. Vill väldigt gärna få ha bebis nära mig mot hjärtat med pussavstånd till huvud och kind <3 Länk på bilden 

Jag kan säga som så att det också finns mycket fint att hitta begagnat till små bebisar! Jag har redan fyndat söta babykläder i de minsta storlekarna på bla. Sellpy och Tradera (de är som nyskick ni vet eftersom bebisar växer ur storlek 50 på 2-3 veckor? Ändå envisas många med att köpa allt nytt hehe, tänk på miljön och plånboken!) Vi letar även lite grejer till bebis på Blocket. Just nu prenumererar jag på alla annonser som innehåller en Bugaboo-barnvagn, spjälsäng, babysitter och liknande - Jag är en ninja-mamma på tangenterna ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229