tänkvärt, tjejer

Levde med mycket frihet

Efter telefonsamtalet från enhetschefen i Borås fick jag med andra ord en semester. Från att tro att hela sommaren var tom stod det klart att jag börjar mitt heltidsvikariat från och med juli. En månad ledighet fick jag nu innan och den ville jag njuta av ordentligt innan arbetslivet drar igång på riktigt.

Juni månad kantades av roliga händelser för mig. Jag kände mig fri och problemfri. Jag hade klarat det, utbildningen lång bakom mig. Jag kan för all framtid säga att jag har en kandidat i klinisk nutrition. Jag är dietist. Jag har klarat det.

Min sommarmånad fylldes av roliga fester med vänner, många jag känner tog examen. Även studentfirande för min kusin och mysiga middagar med både familj och vänner. Jag tror faktiskt att det var fördelaktigt för mig att inte blogga under denna period eftersom jag inte kände någon press på att vara förebild för någon annan. Vill jag festa, leva ett klassiskt ungdomsliv några veckor och äta av precis allt - alltid - så får jag det. Dietisten mumsade lösgodis en torsdag och vitlöksbröd till lunch. Unnade mig ett glas vin i duschen bara för att jag kunde och mådde allmänt bäst av lite frihet faktiskt. Jag må älska mina rutiner och mitt hälsosamma leverne men det var roligt att få göra tvärt om också ;)

Precis så som ett sommarlov kanske ska se ut!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Låter underbart! Kul att du är tillbaka!nouw.com/fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
kul att du tycker det 😃nouw.com/fitnessjulia
idaolsson
idaolsson,
Härligt att du är tillbaka 😍nouw.com/idaolsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229