Hälsa

Ledig fredag - nu börjar julen!

Godmorgon finisar!

Just nu ligger jag och myser i en säng.. inte vilken säng som helst utan.. sängen hemma hos mamma i Alingsås. Vilken dröm. Julen är äntligen här och nu är jag ledig. Lugnet sprider sig i kroppen. Ledig fredag med familjen.. blir inte bättre.

Igår jobbade jag nämligen sista arbetsdagen på SÄS innan julledigheten och redan vid lunch kände jag julkänslorna komma krypande i bröstet. Det är just vetskapen om vad som väntar nu: med julbak, julmusik, hela släkten, familjen och julklappar. Jag somnade som en baby på bussen, åkte hem och lagade lite mat (ska ju vara borta i Alingsås i nästan en vecka och äter inte julmat varje måltid hehe) packade klart kläderna in i det sista och plockade ner leksaker och nödvändigheter till Lowis. Klart lilla Lowis ska med!

Pappa hämtade upp oss i Göteborg givet att jag har mycket packning, klappar och en liten stor katt. Behovet av transport osv ;) Blev en riktigt mysig färd tillsammans där vi pratade om allt mellan himmel och jord, underbara, fina pappa. I morgon väntar en ”special” jullunch hos honom innan julafton.. stay tuned klart jag visar er!

Väl hos mamma sedan dukade jag upp mysigt i köket medan de åkte och hämtade Lisa från tåget. Min syster kom från Uppsala och plötsligt var vi alla samlade! Helt ofattbart egentligen. Nu är vi alla här. Ni vet hur familjekär jag är.. givetvis trivs jag som bäst nu hehe. Kvällen avslutades med yoghurt, müsli, te och prat. Perfekt start på denna julhelg!

  • Hälsa
  • 987 visningar
  • Nära Alingsås

Gillar

Kommentarer

Lovisamatilda
Lovisamatilda,
gud vad skönt med ledighet ! nouw.com/lovisamatilda
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verligen välbehövligt 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229