Blogginlägget är i samarbete med Gymgrossisten

Lättare frukost-fika

Innehåller ADLINKS
Samarbete med Gymgrossisten och BarebellsIdag bytte jag smak på min älskade pudding på jobbet. Ni som följer mig regelbundet vet att jag har lite av en rutin att mumsa just coconut dream som fika/mellis. Idag blev det istället creamy vanilla (egentligen Jonas favorit) och den är också oerhört god, många som gillar den faktiskt :)

Jag tycker om att kunna ta ett lättare frukost-mellis på jobbet som ändå är proteinrikt och lågt i socker och kalorier. Visserligen äter jag även frukost hemma i form av gröt, men en sån här liten burk är oerhört behändig att ha med till jobbet :D

Ni hittar dessa godingar via länken HÄR och alla andra produkter från Barebells HÄR (följ länken och få upp till 30% rabatt på deras produkter!)

Gillar

Kommentarer

ninna
ninna,
brukar du alltid äta gröt som frukost eller variera?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
äter nästan alltid gröt 😊nouw.com/fitnessjulia
Freja
Freja,
Hej! Tänkte lite kring dina studier, hur mycket tid la du ner på plugg innan tentor, och även generellt på en vardag? Var det ibland svårt att hinna med gymmet eller så, eller sambolivet haha? Börjat plugga civilingenjör nu och märker att det är en hel del plugg!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Freja! Jag la ner ganska mycket tid faktiskt just eftersom jag ääälskar att lära mig ny kunskap. Pluggade sällan "till tentor" utan pluggade för min egen skull, för mitt intresse om mat, kemi och fysiologi, men också för mitt yrke och framtid. Jag kan väl erkänna att det ibland har varit svårt men min sambo tränar ju mycket så då umgicks vi där 😉 Jag pluggade också på luncher och ibland på morgonen om jag hade mycket att göra. Kramis på dig och lycka till med studierna! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229