Träning

Late night workout - idiots

Eftersom sömnen blev lidande natten till måndagen behövde jag direkt åka hem och vila efter jobbet. Hade ett stort behov av mys i soffan tillsammans med Jonas några timmar.. och mat. Mumsade två gudomligt goda bananer direkt jag klev in genom dörren i princip ;) Älskar verkligen frukt!

När klockan började närma sig 20 över sju satte jag på upptempo-musik i lurarna för att tagga igång mig själv. Kände att jag trots trötthet ändå ville kickstarta veckan. Det känns alltid väldigt bra att ha ett första träningspass i ryggen ni vet? Dessutom stod rygg på schemat vilket jag tycker om att träna :)

Sagt och gjort begav jag mig till nordic wellness Krokslätt för ett senare träningspass! Fokus ligger på hur jag vill må i min kropp (mår bra av träning!)

Det blev ett kortare träningspass av olika anledningar... ni som följer mig på instagram och ser min story vet (Fitnessjulia) Men fyra övningar hann jag ändå med innan jag bad Jonas hämta mig :( #metoo

Jag körde följande:
* 10 reps x6 set sittande latsdrag i maskin
* 6-10 reps x 8 set (!) breda latsdrag i cablecrossen, jobbade mig upp likt en pyramid till maxvikt och sedan neråt igen
* 12 reps x 5 set sittande rodd
* 10 reps x 4 set lats pulldown med rep i cablecrossen

Tråkigt att det finns vidriga idioter i vårt samhälle och att man som tjej inte kan känna sig säker någonstans, inte ens en måndagskväll på gymmet helt iförd svarta kläder. Det spelar ingen roll. Vissa män tar sig friheten att förstöra någons dag, kväll, vecka, månad eller år utan närmare eftertanke och det sjukaste är att det aldrig tycks vara någon som ser hur många som än må finnas runt omkring.

  • Träning
  • 2 444 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Isabelle
Isabelle,
Såg instastoryn igår så fruktansvärt!! Om gymmet har foton på folk och loggar passager kan det bli rätt enkelt att identifiera svinet om du vill gå vidare med en polisanmälan. Det borde även ligga i gymmets intresse, där han borde bli utslängd omedelbart!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen sjukt 😟 <3nouw.com/fitnessjulia
Ninna
Ninna,

favoritfrukt`?

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229