Låt dig inte stoppas när motivationen försvinner

Hej fighters!

Snabb hälsning här från mig som just nu i skrivande stund faktiskt befinner mig på gymmet. DET trodde jag inte för några timmar sedan alltså... Och egentligen inte för typ en timme sedan heller då jag kastade ett öga på klockan och konstaterade att hon strax skulle bli 20.00 en fredag kväll. Vad bestämmer jag mig? Jo för att träna.

Förut idag när jag kom hem från skolan kände jag mig oerhört trött och sliten. Gick direkt och la mig efter maten och stensov i flera timmar. När dagen i princip passerat och jag fortfarande var trött började jag känna mig omotiverad. Niro är iväg i Norge, Jonas jobbar som vanligt och plötsligt kände jag bara; nej jag stannar hemma här med katten istället.

Motivationen var faktiskt så låg att jag till och med skriver till Niro för att försöka slingra mig ur axelpasset. Berättar att jag är trött och vill vila istället. Så trött var jag kanske inte egentligen men där och då var gymmet det absolut sista jag ville. 9 dagar ut och lusten var bara puts väck borta alltså!

Ganska kort där efter får jag ett bestämt och rakt svar från Niro att: Nej, ingen vila idag. Det är nio dagar ut nu. "Idag är du en vinnare och en vinnare kör hela vägen in i kaklet"

... I ärlighetens namn väntade jag ytterligare en timme innan jag läste hans meddelande, jag visste ju vad det skulle stå och jag var inte riktigt redo då. Jag behövde tjura lite hemma och vara trotsig. Det har ändå passerat snart 3 veckor på hans schema som jag följt till punkt och pricka.

Men så plötsligt tog jag kraft och öppnade meddelandet. Jag slängde ett snabbt ögonkast på klockan och insåg att det var nu eller aldrig, nio dagar ut från tyngre Classic 4 och drar jag inte nu blir det inte av.

Klockan var åtta och det var dags för axlar! För idag är jag en vinnare och jag tänker inte ge upp. Motivationen kommer och går, det gör den för alla men skillnaden är att vissa inte låter sig stoppas. Det stora målet om 9 dagar väger tyngre än idag.

Gillar

Kommentarer

frökenkarlsson
frökenkarlsson,
Ge mig motivation också! Du är så duktig! nouw.com/frökenkarlsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta du!nouw.com/fitnessjulia
Rebecka
Rebecka,
GRYMT!! Hälften av den självdisciplinen skulle vara nog för min del! Sån inspiration du är, ojoj alltså! rebeckahautanen.blo.gg
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack söta du! Kramis till dig 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229