Last Legday

Ja ni läste rätt på rubriken: Det är sista benpasset innan tävling och jag skulle ge ALLT enligt coachen -vilket jag förstås också gjorde;)

Fulladdad med mycket kolhydrater, vatten och salt dundrade jag in på gymmet med mycket kraft och energi. Jag var laddad och enormt sugen på böj.. Varav detta blev precis vad jag gjorde också! Jag började passet med hela 8 set x 12 reps knäböj följt av 4 set x 4 reps pausböj i nedre läget (2 sek)

-snacka om härlig start!

Därefter körde jag 4 set x 15 reps stela marklyft med hantlar följt av 5 set liggande lårcurls som också isolerar hamstrings. I liggande lårcurlen körde jag 1+1/2 reps hela tiden precis som när jag och Niro körde sist.. Det svider som attan. Totalt blev det 5 set i den maskinen.

Därefter fortsatte jag med kickbacks i maskin. 20 reps per ben x 4 set.

Slutligen blev det även 4 set i sittande lårcurls där jag körde restpaus. Alltså fem reps - vila fem sekunder - Fem reps - vila fem - fem reps och slutligen vila fem sekunder. Dessa tre stoppen blir 1 set. Totalt körde 4 sådana ;)

Fick bra pump i både ben och rumpa efter dagens pass!

Så nu när jag är oerhört nöjd och totalt genomsvettig ska jag avsluta med 20 ännu svettigare minuter på trappmaskinen. Under varje steg ska jag pressa med hälarna för att verkligen aktivera rumpan ordentligt. Som att det inte är tufft nog efter ett rejält benpass! Men ingen tid att förlora ;)

GO GIRL!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229