Hälsa, Dietist, Recept

Kyckling- och ägg sallad

Oftast gör jag mina egna matlådor... men när jag ändå vistas på stan och vet att det ska åska kunde jag inte låta bli att köpa med mig hem trots att jag visste att det fanns mat hemma. Det är ändå något visst med att slippa laga mat för en gångs skull.

Efter att tanken slagit mig fullföljde jag den. Inget dröjsmål utan jag satte direkt kurs mot mitt favoritmatställe Deli and Coffee. Ett ställe jag ofta köper sallader ifrån när jag ändå är inne i stan och hälsar på.

En god kyckling-och äggsallad fick hänga med mig hem och jag avnjöt den sittandes på balkongen, iakttagande av de mörka, tunga moln som sakta närmade sig på himlavalvet, lyssnades på sommar i P1 med Katarina Wennstam om kvinnors rättigheter och metoo.

Det blev en mysig start på min måndag och jag mår bra av unna mig själv den typen av kvalitetstid. Dessutom vill jag slå ett slag för det poddavsnitt jag hörde, har fått önskemål av läsare att lista de poddar jag lyssnar på, P1 är en av dem och just detta sommarprat är av yttersta vikt. Vi måste öka delaktigheten och förståelsen in frågan, sprida budskapet, dela och diskutera. In och lyssna! :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229