Hälsa

Kvällens sista mål

Tycker ni om att laga mat till enbart er själv eller föredrar ni att det då ska gå snabbt? Jag är snarare det sistnämnda. De kvällar då Jonas befinner sig borta på jobb kan min motivation till köket vara under noll-sträcket bokstavligt talat. Ibland löser jag detta med att gå ut och köpa med något gott hem framför filmen, att unna sig lite eget mys helt enkelt.

Denna sommaren har jag dock insett hur mycket pengar jag faktiskt lagt på bara mat - dryck - och tuggummin (!) Dessa goda, lyxiga sallader kostar ju aldrig under 100-lappen iaf och det blir närmare 1000kr i veckan :o Stopp och belägg!

Nu när hösten och skolsäsongen är tillbaka i rullning får jag bättra mig gällande matlådor igen. Visserligen har jag njutit av att kunna äta fritt och spontant men det kostar ;)

Ikväll löser jag istället situationen hemma med mat som går snabbt att laga - är god och näringsrik. Jag har slängt ihop en varm tonfisksallad som sista målet idag:

Riktigt gott med extra rödlök i grönsakerna också, blir sött och gott i stekpannan. Hela salladen är stekt utan matfett enbart vatten och kryddor. Har använt mig av citronpeppar, chili, vitlök och även en kryddblandning för just fisk!

Smaklig måltid - en annat typ av "snabbmat" när motivationen för matlagning är noll ;) Nu blir det film och mys med lilla Lowa.

  • Hälsa
  • 2 752 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229