Hälsa, TIPS

Kvällens lyxiga macka

"Äggmackor with a twist"

Super gott och lyxigt på samma gång! Många tummar upp för denna mackan. Dessutom extra mysigt att avnjuta i bra sällskap.. Precis som jag skrev på min senaste bild på instagram: kärlek och mat gör susen för välmåendet.

Dagen har gått i full rulle.. 100% fokus. Ni vet hur bra jag mår då. Efter en skön sovmorgon och en ännu bättre morgonpromenad på 45 minuter har dagen spenderats i soffan. Det har varit studier non stop till och med klockan 17 då jag drog vidare till gymmet. Produktiv tjej här och sjukt motiverad! :D

Jag mår så otroligt bra just nu i både kropp och själ. Jag brinner för det jag läser i skolan och känner ett sug efter träningen varje dag. Det är när livet känns såhär som man kan vara riktigt glad. Jag hoppas flera av er där ute också får göra sådant som lyfter upp er.

Det blev ett ryggpass som fick avsluta min produktiva dag innan jag sjönk ner i mammas soffa. I morgon väntar en ny pluggdag som skall genomföras med karro. Därefter har jag axlar på mitt schema och förhoppningsvis blir det ett minst lika bra pass i morgon.

Äta - sova - träna (skratt&kärlek&familj) = perfektion

  • Hälsa, TIPS
  • 1 485 visningar
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer

Idakatarina
Idakatarina,
Tror jag avlider vad gott det ser ut! nouw.com/idakatarina
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Karin B
Karin B,
Mums, så gott det ser ut!www.junitjejen.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
visst gör det 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229