Fest, Dietist

För några dagar sedan hade vi i gamla SÄS-gänget lite AW i Boulebaren i Göteborg. Det hade hunnit gå en ganska lång tid sedan vi alla sågs sist och jag såg verkligen fram emot att träffa mina fina gamla kollegor igen.

Under mina två år på sjukhuset har vi varit ett tight tjejgäng med lite yngre verksamma dietister som kommit varandra nära genom jobbet. Vi har tillsammans mött tuffa livsöden och diagnoser, kommit med råd och vägledning inom de områden respektive dietist behärskar bäst och samtidigt haft mycket kul ihop och löst varandras privata livsfrågor. Jag är oerhört tacksam över tiden vi hade tillsammans på sjukhuset i Borås och allt vi delat med varandra, allt vi lärt varandra och hur de hjälpt mig utvecklas på ett både proffesionellt och personligt plan.

Nu har nästan alla i gruppen gått vidare till nya arbetsplatser och arbetsområden men vi försöker ändå dra ihop träffar någorlunda regelbundet och bibehålla den fina samhörigheten.

Detta beställde jag där: Havskatt i saffran- och smörsås med ugnsrostad potatis, mandlar, pumpafrön och böngroddar. Smarrigt!

Jag är så så tacksam över att ha haft så fina och underbara, drivna och duktiga kollegor <3

(Nej jag är inte bäst på boule)

Gillar

Kommentarer

artist
,
Vad roligt att ni håller kontakten och att ni har fin sammanhållning. Det är guld värt. God mateyser ut att ha varit.nouw.com/artist
Fitnessjulia
,
Ja det känns viktigt för mig, oss alla, att vi fortsätter ses 😊 Maten var god!
nouw.com/fitnessjulia
artist
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229