Kryddor jag använder just nu

ADLINKS i samarbete med GymgrossistenJag är ju en riktig matlagerska - eller? Nja.

Jag må ha en kandidatexamen i klinisk nutrition men det gör mig varken till en kock eller matfantast. Jag personligen är mer intresserad av näringsämnen och fysiologi snarare än spännande recept. Tyvärr, kan jag faktiskt känna ibland. Det hade varit kul att briljera i köket och faktiskt genuint tycka att det är roligt. Många på mitt jobb har matlådor med nya kombinationer smaker och kryddor.. men det roliga är att det har faktiskt jag också ;)

Det är nämligen så att jag åtminstone använder olika sorter kryddor och smaker när jag förbereder min mat, även om jag inte alltid komponerar alla kryddblandningar själv. På så vis kan jag ändå hålla någorlunda enkla och "clean" style på mina matlådor men samtidigt få bra smakupplevelser.

De kryddor jag använder nu beställer jag faktiskt från Gymgrossisten. Jag har fastnad för dem just eftersom de är spännande och smakrika. De är dryga varpå man inte direkt behöver slösa. -Skönt! Kryddor orkar jag inte köpa allt för ofta haha.

Dessa kryddorna kommer från märket Flavor God (haha smak-guden) och jag köper dem 5 och 5 för att ta del av rabatten. Se nedan.

Man får 20% rabatt om man köper fem stycken, alltså en på köpet kan man säga. Få det via länken HÄR om ni också är sugna. De smaker ni ser på bilden är mina GO-To kryddor på min mat :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229