Hälsa

Kolla upp leverfläckar

Idag drömmer jag mig tillbaka till gårdagens underbara vårväder och hur fint det var då. Strålande sol, klarblå himmel och allmänt underbart.

Vädret i Borås denna måndag lever iinte riktigt upp till förväntningarna. Det är snö-rusk, med blötsnö som piskar en i ansiktet. Tur då att jag inte ska dröja mig kvar här längre än nödvändigt ;)

Idag är det nämligen dags för mig att kolla upp mina leverfläckar. Ni kanske minns min erfarenhet av KRY-appen längre bak i bloggen? I alla fall dags att kolla upp hur det står till med dem på en hudmottagning i Göteborg.. denna dietist måste därför flexa ut från grå-blöta Borås redan vid 14-tiden ;)

Vissa kanske minns att jag skrev om mina leverfläckar? De har vuxit oroväckande snabbt i storlek senaste året. Visst att det kan vara kopplat till massa annat, hormoner tillexempel, men från att vara mer platta små prickar till att jag nu stör mig på dem.. klart jag ska kolla upp dem! Om inte annat bli av med dem kanske hehe ;)

  • Hälsa
  • 2 021 visningar
  • Nära Centrum, Borås

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
hej! hur många matlådor gör du åt gången, hur många äter du om dagen? kram
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
gör ca 6-8 matlådor och äter 2/dag 😊nouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
emmabergendahl,
Jag har också några sådana leverfläckar jag funderat på att kolla upp. Inbillar(?) mig även ibland att de kliar... 😮nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
kolla upp dem! kostar ju bara 100kr på din vårdcentral 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229