Träning, Fitness, tjejer

Knäböj, pump och nya träningskläder

Godmorgon världens bästa och välkommen till denna söndag!

Jag befinner mig just nu på crosstrainern i vardagsrummet och värmer upp musklerna lite. Är något stel efter gårdagens sena benpass och är inte sugen på en par orörliga ben nu när jag älskar min löpning så mycket ;) Gör vad jag kan! Dessutom mår jag bra av att svettas lite på morgonen.. ni minns säkert mina tidiga mornar innan universitet förr? Alltid morgoncardio på crosstrainern eller utomhus. Då började vi dock 9 eller 10 på morgonen och inte som nu när jag måste gå innan klockan 6. Livet förändras och vi är flexibla ;)

Precis som jag sa var det ben som stod på schemat igår. Först hade vi en händelserik lördag på stan med Jonas underbara familj bland annat. Vi åt gott och kollade på en ny lägenhet till Linn och per (!).

När vi väl kom hem sedan åt vi lite till, vilade upp oss och förberedde allt till den något sena vistelsen på gymmet! Det var inte mycket folk på ironworks sent en lördag men faktum är att jag gillar det. Blir mindre stök och bök, mer fokus på det viktiga.

Jag började mitt pass med 10 minuter löpning på bandet för uppvärmning, skönt, sedan fortsatte jag med min ultimata favoritövning: knäböj!

Jag värmde upp med lite lägre vikter för att känna in teknik och form. Känna hur rörelsebanorna kändes, stabilitet i muskler och knän, båltryck och stark rygg. Love it.

Passet såg ut som följande:
* 10 reps på 40 kg
* 10 reps på 50 kg
* 8 reps på 60 kg
* 6 reps x 5 set på 70 kg <— arbetsset detta pass

Jag tycker att böjen gick bra men inte mitt bästa. Upplevde att 70 kg räckte idag men desto fler reps och set där. Från tidigare vikter på 90 är det ingen höjdare till prestation men har i åtanke att det var länge sedan jag just böjde. Jobbar tillbaka det snabbt utan tvekan :)

Därefter fortsatte jag med stelanatklyft med stång och 50 kg. 10 reps x 4 set. Följde upp med liggande legcurl i maskin: också 10 reps x 5 set. Svider skönt! ;)

Blev även 10-12 reps x 5 set i sittande leg extensions för framtida lår innan jag avslutade passet med hipabduktur för utsida rumpa. Mycket nöjd med passet efter allt och med en väggklocka som visar 21.. melodifestivalen då? :/ haha.

Iförd nya träningskläder mådde jag som en prinsessa! That PUMP!

KNÄBÖJ ÄR FASIKEN BÄSTA ÖVNINGEN TJEJER!

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,
Grymt pass 😃 nouw.com/viktorhognas
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229