tjejer, Träning, Fitness

Känner mig som mig själv idag - morgonträning

Godmorgon finisar!

Idag är verkligen en 3000 ggr bättre dag än i går. Mitt mindset är på rätt plats igen och känslorna håller sig i styr. Jag är ledig, har tid till sådant jag värderar högt och mer lite ro i själen. I skrivande stund har jag nyss ätit min gröt och har nu sällskap i sängen av min lilla bebis Lowa (jag bloggar i sängen oftast). Hon håller på att putsa pälsen och göra sig fin. Lite som sin mamma snart skall göra - duschen och hårtvätt väntar på mig.

Det är nämligen så att jag nyss kom hem från ett bra träningspass på Iron Works GBG. Jag och Jonas satte alarmet i morse på en hygglig tid (halv nio) och infann oss i Högsbo vid 10-tiden. Redan i går vid lunchtid skrev jag faktiskt ett sms och begärde att få prioritera gymmet idag, Jonas föreslog direkt tidigt lördag morgon och det nappade jag givetvis på haha, effektivt.

På fastande mage åkte vi alltså till gymmet -känns helt magiskt!

AAAlmost there. Skillnaden på ljus och pose :p

Vi båda körde ben jämsides idag, jag med lite extra fokus baksida lår. Blev både utfallssteg, zumosquats, liggande legcurl, kickbacks och lite leg extensions också. En grymt bra morgon som nu gör mitt humör på topp. Det är viktigt att ta hand om sig själv, träningen är en del, kosten en annan, sömnen en tredje - och nu fortsätter jag med hårinpackning och lång dusch efter grötfrukosten. Vilken drömmig lördag. Im back.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229