Hälsa

Känner mig lite bättre....

... eller så vill jag tro i alla fall.

Denna fredag har gått åt till vila och lugn, mest hela dagen. Frisk vill jag bli och frisk ska jag bli. Tankens kraft är stark och så vidare. Tror faktiskt att det handlar mycket om inställning. Precis som att man kan känna efter väldigt mycket och näst intill tänka sig sjuk, borde man kunna tänka sig frisk. Eller åtminstone tänka sig bättre, frisk är väl lite att ta i, är man medicinskt sjuk så krävs kanske lite mer ;)

Men jag vill ändå tro att det går åt rätt håll. Tror inte jag haft feber under dagen i alla fall. Lite långtråkigt börjar till och med serierna bli på tv och jag är avundsjuk på Jonas som skulle träna och sedan handla. HUR kan man vilja ut och handla? Många drömmer om att få ligga inne en hel dag.. mjo tro mig; när man väl måste ligga inne är det inte så roligt. Jag ska komma ihåg detta nästa gång jag längtar efter en heldag i sovkläder ;)

  • Hälsa
  • 1 428 visningar

Gillar

Kommentarer

Ebba
Ebba,
Skönt att du börjar bli bättre! Tips på kvällsmål? Vet inte om jag inbillar mig men känner mig väldigt svullen på morgonen om jag ätit kolhydrater på kvällen, tex efter jobbet vid 21 & jag äter ägg och riskaka som sista mål. Vet ju att kolhydrater binder vätska, kan svullnaden bero på det?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😊 Jag gillar kvarg med bär och lite mandlar (andra nötter) eller kanske omelett med goda grönsaker i 😊 Svullnad kan bero på många saker och kan dels vara innehåll i mag-tarm men även gasbildning tänker jag. Tipset är att testa sig fram vad som fungerar för dig 😊 kram nouw.com/fitnessjulia
Ninna
Ninna,
håller med; positivt tänkande botar bättre och snabbare än negativt tänkande, det är tom undersökt. i hälsa tidning stod det optimistiska människor lever 7-10år längre det är mycket om stämmer.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Svårt att veta hur de fått fram den datan dock men om man tycker att det fungerar för en själv så är det alltid något 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229