tänkvärt

Känner allt - när ytspänningen spricker

I går gick jag fullkomligt ner mig. Kände mig totalt slut själsligt och ville ingenting mer efter jobbet.

- Ville inte till gymmet, inte uppdatera sociala medier eller kommunicera med folk. Jag ville inte ge mer av mig själv. Var helt slut och förvirrad i mig själv.

Det enda jag ville var att få hämta hem mig själv efter en dag fylld med blandade känslor. Upplevde allt ifrån eufori och glädje till ledsamhet och besvikelse, inte konstigt man blir förvirrad.

Jag möter så många livsöden och människor i mitt arbete. Ibland klarar inte det professionella skalet att stå emot. Vissa personer lyckas lirka sig in under och ta plats. Tar en bit av mitt hjärta och gör mig ledsen för deras sjukdom. Har väl den styrkan spruckit kommer mycket igenom och mina egna känslor springer iväg åt alla möjliga håll. Känner alla. Tar in människornas känslor i mig själv och blir totalt slut.

Jag tror löpningen kunde hjälpt mig men tyvärr har jag ådragit mig en fruktansvärd benhinneinflammation som gör att jag knappt kan hålla tempo när jag går.
Tog en dusch istället, unnade mig god mat och goda bars och kröp ner ledsen och förvirrad i sängen med min katt hela eftermiddagen.

Nya tag idag <3

  • tänkvärt
  • 1 964 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Åh vet också hur dessa kan kännas, klokt att du lyssnade på kroppen och knoppen! Jobbar också inom vården och säger som ovan att det är fantastiskt att få ta del av din vardag såhär, när du visar bra och dåliga dagar och hur mycket du älskar ditt jobb! Kram kram<3
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack att du delar! Jag uppskattar det väldigt mycket att få höra om er också! <3 Många kramar <3nouw.com/fitnessjulia
Wysteriia
Wysteriia,
Skönt att du lyssnade till dig själv ♥ Jag tror inte jag klarat av att ha ditt jobb, är på tok för känslig. Det bästa med dåliga dagar är att dom gör att man uppskattar dom bra mycket mer! Något jag alltid brukar tänka på 😊Wysteriiasblogg.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja ❤️ jag är också en känslig person, men upplever att det man får tillbaka i människomöten överväger de ledsamma känslorna 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229