tänkvärt

Kände för att vara produktiv idag!

Håller ni med mig om att man vissa dagar vaknar upp på ett "To-do"-humör? Att man liksom känner drivet efter att göra något i hela kroppen? Idag drabbades jag av denna produktiva anda, tack och lov för det behövdes på flera plan ;)

Efter att jag tränat hjärtat lite på crosstrainern hemma i vardagsrummet stack jag vidare till Humanisten för att möta upp Kerstin och köra igenom vår föreläsning som senare i april skall presenteras för Vård och Omsorgstrean på Katrinelundsgymnasiet. Vi repeterade några gånger och båda kände sig sedan nöjda, det sitter :) Roligt nog har ingen av oss "problem" med att prata och trivas framför folk - och precis som vår handledare sa kommer vårt problem troligtvis vara att inte prata allt för mycket :p vi har ju bara 60 minuter på oss.

-ska bli sjukt kul att hålla föreläsning! I morgon har vi "Examination" där vi ska få föreläsningen och materialet godkänt av lärarna :) spännande.


Efter att vi var klara åkte jag hem och verkligen TOG TAG i hemmet. Efter att vi vart i väg i Sälen över påsk så jobbade både jag och Jonas i går varav han hade vaken natt... blev inte mycket gjort här hemma i går med andra ord. Därför tänkte jag vara en extra snäll flickvän och sambo i dag eftersom han är lite trött och dra det tunga lasset med städningen ;) Det gör mig ingenting idag eftersom jag har lust att pyssla och fixa saker.

Så efter en total storstädning av lägenheten med allt vad det innebär blev det nu lunchdags. Jag står faktiskt och lagar mat nu samtidigt som jag skriver detta blogginlägg... multitasking ;) Det blir lax idag till middag och senare står ett ryggpass på schemat :D

Känner mig sååå ON THE GO just nu, och rider på denna älskvärda våg så länge det bara går ;)

Gillar

Kommentarer

HallonMia
HallonMia,
Vad härligt att vakna upp på det sättet 😃nouw.com/hallonmia
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229